Mezei Fémtechnika - Részletes bemutatkozás

  • 2015.10.15.

A Mezei Fémtechnika Kft. 2000 szeptemberében alakult az egyik jelenlegi (többségi) tulajdonos által 1986-ban alapított lakatos kisiparos vállalkozás szakmai folytatásaként. A társas vállalkozás az egyéni vállalkozás telephelyén, annak eszközeivel és szakembereivel folytatta tovább a gyakorlatilag változatlan, illetve folyamatosan bővülő termelését.

Erre a tartós üzleti kapcsolatok biztosítottak lehetőséget, melyek alapjául a tisztességes együttműködés, az állandó minőség, a pontos szállítási határidők és a korrekt árképzés szolgáltak. A társaság (figyelembe véve az előző időszak eredményeit is) az elmúlt években dinamikusan növelte termelési volumenét és árbevételét, miközben nem elhanyagolható összegeket fordított eszközparkjának bővítésére és korszerűsítésére.

A termelés, a megrendelések volumene és a gépi kapacitások jobb kihasználása miatt két műszakban történik, 28 fős létszámmal. A vállalkozás piaci háttere, üzleti partnereinek összetétele évek óta stabil és folyamatosan bővül. Ez elsősorban a kemény munkával megszerzett bizalomnak köszönhető. A cég imázsát a személyes szakmai kapcsolatok alapozták meg, de a minőség, a szállítási és fizetési fegyelem, valamint a versenyképes árszínvonal építették fel. Ezek az elemek különösen fontosak a jelenlegi piaci helyzetben, amikor a sok száz hasonló profilú mikro- és kisvállalkozás küszködik fennmaradási problémákkal. A vállalkozás piaci stratégiájának középpontjában a minőség áll. Sokéves tapasztalat, hogy a komoly megrendelőknek fontosabb a stabil minőség, a pontos szállítói fegyelem, mint a megbízhatatlan szállító átmenetileg alacsonyabb árszintje. A Kft. exportra nem termel, viszont nem kész termékek gyártásával több nagyobb hazai vállalkozás részére végez beszállítói tevékenységet.

Az előállított termékeket:
- Felületkezelve - szinterezés és horganyozás
- Csomagolva
- Saját tehergépkocsival a terméket helyszínre szállítjuk.

Az élet minden területére...

Ipari

Ipari gépekhez.

Vendéglátói

Kiszolgálás és berendezések.

Kereskedelmi

Esztétikus és praktikus.

Kultúrális

A látvány és funkció egyben.